PIATA IMOBILIARA ONLINE - CONSTANTA
ANUNTURI IMOBILIARE
 
CONVERTOR VALUTAR
Curs BNR azi 22/10/2018
Suma
Din
In
ADMINISTRARE CONT
ARTICOLE
Termeni si conditii
Anunturi imobiliare Brasov
Imobiliare Iasi
Imobiliare Arad
Anunturi imobiliare Timis
Anunturi imobiliare Bucuresti
Remedii naturiste
Saltele pat

Alegerea celui mai potrivit acoperis pentru casa
Publicat de Diana Corbeanu in data de 2008-11-25:
 

Acoperisul unei case este responsabil in buna masura de starea in care se pastreaza respectiva locuinta. Un acoperis de slaba calitate, care lasa apa sa se infiltreze, se poate face vinovat de deteriorarea grava a casei.
Asa ca, este nevoie de multa atentie atunci cand hotarati ce fel de materiale o sa fie folosite pentru acoperirea casei.
In prezent pe piata se gasesc numeroase modele de acoperis, divesitatea acestora fiind o garantie ca o sa va gasiti ceea ce va doriti pentru casa dvs, atat ca estetica cat si ca materiale si, evident, calitate. Acoperisul este cel care da imaginea finala, de ansamblu, a unei case sau vile.

Apa din acoperis
Dincolo de aspectul estetic al unui acoperis, trebuie avut in vedere faptul ca rezistenta acestuia este direct legata de nivelul de absorbtie al apei. Cu cat acoperisul absoarbe mai multa apa, cu atat este mai scazut nivelul de rezistenta la inghet.
Tiglele de beton absorb destul de putina apa, din aceasta cauza, durata de folosinta unui acoperis din acest material este in jur de 90 de ani.
Rezistenta la inghet a acoperisului nu este singura trasatura care trebuie avuta in vedere in momentul alegerii acestuia. In cazul in care prioritatea numarul 1 este o cat mai buna izolare fonica si termica pentru casa, atunci cele mai potrivite sunt acoperisurile masive.
Ideal este ca materialul cu care v-ati acoperit casa sa nu aiba nevoie de curatare sau vopsire sau alt fel de intretinere. De asemenea, montajul acoperisului nu trebuie sa fie prea complicat si sa nu necesite multe piese pe metru patrat de acoperis montat.Cu cat mai putine piese de ansamblat, cu atat mai repede si mai simplu o sa fie de montat acoperisul.

Alte articole
Copyright anunturi-imobiliare-constanta.ro